Selected Bulgarian hotels
София

София Ин Резидънс

София Ин Резидънс София Ин Резидънс София Ин Резидънс София Ин Резидънс София Ин Резидънс

София Ин Резидънс

Добре дошли в София Ин Резидънс – находчива алтернатива на хотел за вашия краткосрочен, средносрочен или или дългосрочен престой, с обзавеждане и удобства според вашите нужди. Защо да отсядате в отдалечен и скъп хотел, когато може да направите това в напълно обзаведен, разполагащ с различни удобства и самостоятелен апартамент, разположен в сърцето на центъра на София на много по-ниска цена. Освен това, нашите краткросрочни и дългосрочни апартаменти са разположени в топ центъра на София и са луксозно обзаведени и обслужвани два пъти в седмицата.
Наемането на апартаменти никога не е било по-лесно. Независимо дали търсите да наемете стая /спалня-всекидневна/, студио или апартамент, ние ще Ви осигурим информация относно резервацията на такива и упътване, за да Ви помогнем да изберете точния обзаведен апартамент под наем по време на вашия престой в София, България. Ако посещавате нашата столица за няколко дни или планирате дългосрочен престой, ние можем да уредим за Вас един от нашите напълно обзаведени, самостоятелни, предлагащи различни удобства апартаменти под наем в зависимост от вашите лични нужди.
Тъй като всички наши обзаведени апаратаменти под наем в центъра на София са разположени в самостоятелна сграда с апартаменти, Вие ще имате чувството, че сте в хотел с предимствата на много по-икономичен, просторен, луксозен и приятен престой. Най-голямото предимство на нашите апаратаменти все пак е това, че всички те са разположени точно в сърцето на центъра на София, където Вие буквално сте на секунди от бутици, удобни магазини, паркове, ресторанти, театри, банки, корпоративни офис сгради, културни събития и нощен живот.
Наемете апартамент в центъра на София за краткосрочен или дългосрочен престой в София Ин Резидънс, като нашите апартаменти предлагат не само напълно обзаведено и с различни удобства място. Нашите апартаменти под наем са в топ центъра на София и всички те са луксозни, като всеки отделен апартамент разполага с уникално обзавеждане. Апартаментите са с различна квадратура и вид – от апартамент тип малко студио до голям и просторен апартамент с две спални. Нашата сграда с апартаменти разполага с достъп чрез карти, охранителна система, асансьор, барбекю зона и много други екстри, които ще направят вашия престой по-удобен, приятен и безопасен.  

На разположение в хотела

Ресторант
Кафе бар
Лоби бар
Нощен бар или коктейл бар
Дискотека
Казино
Паркинг
Вътрешен басейн
Външен басейн
Климатик / Централно отопление
Конферентни възможности
Достъпен за хора в неравностойно положение
Условия за деца
Интернет
СПА център
Фризьорски салон
Център за красота
Медицински център
Обмяна на валута
Пране / химическо чистене
Сейф
Търговски център
Фото студио
Ски гардероб

Вашият бърз въпрос:

Изпратете запитване за резервация или въпрос за този хотел:
iva@prestigetours.bg
sales@prestigetours.bg

Ще получите отговор до 24 часа.

София София Ин Резидънс
София София Ин Резидънс
София София Ин Резидънс
София София Ин Резидънс
София София Ин Резидънс
София София Ин Резидънс
Назад ←
Напред →
© 2011 Prestige Travel & Tourism - Selected Bulgarian hotels Уеб дизайн Informano