Selected Bulgarian hotels

За нас

За нас

Изберете паметна емоция с Туристическа агенция “ПРЕСТИЖ ПРОПЪРТИ”!

За нас е огромно удоволствие да ви представим най-добрите хотели по българското черноморско крайбрежие в курортните комплекси Златни пясъци, Св.св. Константин и Елена и Слънчев бряг, , както и в планински ски курорти. Селекцията е направена специално от нашия екип с максимална грижа за вас.

Всяко от подбраните места ще ви предостави първокласни услуги и всички удобства по време на вашата почивка, придружени от безброй моменти на удоволствие и забавление.

Можем да съчетаем престоя ви с привлекателни екскурзионни програми, които ще ви помогнат да видите и преживеете повече от нашата страна, така че пътуването ви да се превърне в наистина незабравимо. Всички екскурзии, културни програми и забавления се съставят според вашите предпочитания.

Предлагаме ви качество и опит в организацията на подробностите около вашето пътуване, посрещане на летището, където пристигате и превоз до вашия хотел – услуга, за която можете напълно да ни се доверите. Ако решите да резервирате самолетен билет, да наемете кола в отлично състояние и в пълна изправност на разумни цени, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Нашата цел е да улесняваме комуникацията ви с екипа ни, за да получите най-подробна информация и идеи за планиране на вашата почивка и екскурзии.

За Престиж Травел & Туризъм
© 2011 Prestige Travel & Tourism - Selected Bulgarian hotels Уеб дизайн Informano